<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2//EN">
<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">
<META NAME="Generator" CONTENT="MS Exchange Server version 6.5.7654.12">
<TITLE>RE: [darwinbuild-dev] Startup problem</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<!-- Converted from text/plain format -->

<P><FONT SIZE=2>Bill,<BR>
<BR>
Unfortunately, I no longer have the output.  If i remember correctly, however, I did make an error in following the procedure.  After creating the build directory, I moved the kernel sources into a subdirectory of the build directory and typed:<BR>
<BR>
# opt/local/bin/darwinbuild xnu<BR>
<BR>
Without having prepped the build directory.  This failed, of course. I then typed:<BR>
<BR>
# opt/local/bin/darwinbuild -init xnu<BR>
# cd xnu<BR>
# opt/local/bin/darwinbuild xnu<BR>
<BR>
and received the output provided before.  Should I just clean up and start over without this error?  I didn't think much about it at the time.  It didn't seem important to me.<BR>
<BR>
David Lee<BR>
<BR>
<BR>
-----Original Message-----<BR>
<BR>
On May 4, 2011, at 3:27 PM, David Lee wrote:<BR>
<BR>
> Hi all,<BR>
><BR>
> I have downloaded DarwinBuild with the intention to use it to build my own copy of the 10.6 kernel.  I believe this will help me to be more effective at debugging my own driver and user-client code.  I am experiencing a problem getting started.  I downloaded and installed DarwinBuild (after first downloading and installing MacPorts).  I did fine (as far as I could tell) until I got to the point of actually trying to build a kernel.  DarwinBuild is installed in /opt/local/bin/.  I prepared /root/xnu/ to be my build directory as shown:<BR>
><BR>
<BR>
<BR>
What exact commands did you run and what did they output?<BR>
<BR>
-Bill<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
</FONT>
</P>

</BODY>
</HTML>